• contact@spitaloltenita.ro
  • +40 242 515 931

Costuri laborator analize medicale si Imagistica

Vezi lista de preturi precum si un calculator pentru a-ti estima costurile totale

header-img

PACHETUL DE SERVICII MEDICALE DE BAZĂ ÎN ASISTENŢA MEDICALĂ

PACHETUL DE SERVICII MEDICALE DE BAZĂ ÎN ASISTENŢA MEDICALĂ

img
Lista investigaţiilor paraclinice - analize de laborator

PACHETUL DE SERVICII MEDICALE DE BAZĂ ÎN ASISTENŢA MEDICALĂ AMBULATORIE DE SPECIALITATE PENTRU SPECIALITĂŢILE PARACLINICE

img
Lista investigaţiilor paraclinice de radiologie - imagistică medicală şi medicină nucleară

PACHETUL DE SERVICII MEDICALE DE BAZĂ ÎN ASISTENŢA MEDICALĂ AMBULATORIE DE SPECIALITATE PENTRU SPECIALITĂŢILE PARACLINICE

Pregatire

Înainte de a-ți face analizele, este recomandat să iei în considerare următoarele pregătiri:
Sange & Urina
  1. Verifică cerințele specifice ale analizelor: Asigură-te că ai o înțelegere clară a analizelor pe care urmează să le efectuezi. Anumite teste pot necesita anumite restricții dietetice sau perioade de post.
  2. Respectă perioada de post: Pentru anumite analize, cum ar fi glicemia sau profilul lipidic, este necesar să nu mănânci sau să bei altceva în afară de apă într-o anumită perioadă premergătoare testului. Respectă indicațiile furnizate de medic sau de laborator.
  3. Informează personalul despre medicamente: Spune personalului de la laborator despre medicamentele pe care le iei, inclusiv suplimentele sau medicamentele pe bază de plante. Unele medicamente pot afecta rezultatele analizelor și este important să informezi personalul cu privire la acestea.
  4. Hidratează-te adecvat: Asigură-te că bei suficientă apă înainte de prelevarea sângelui pentru a te asigura că vei fi hidratat în momentul analizei.
  5. Fii relaxat: În ziua prelevării sângelui, încearcă să fii cât mai relaxat posibil. Stresul și anxietatea pot afecta nivelurile de cortizol și glucoză din sânge, ceea ce poate influența rezultatele analizelor.
  6. Poartă haine cu mâneci scurte sau ușor de rulat: Asigură-te că porți haine care permit ușurința accesului la antebraț pentru prelevarea sângelui.
  7. Urmează instrucțiunile specifice: Înainte de a-ți lua sângele, personalul de la laborator îți va oferi instrucțiuni specifice, cum ar fi evitarea exercițiilor fizice intense înainte de test sau alte restricții alimentare. Respectă aceste instrucțiuni cu atenție.

Este întotdeauna recomandat să consulți medicul sau personalul de la laborator pentru a obține instrucțiuni clare și precise în funcție de analizele specifice pe care le vei efectua.